Vakantie Met Paard Bij Huisje

Vakantie Met Paard Bij Huisje. Zo wordt de vakantie niet alleen voor u en uw gezin heel fijn, maar ook voor uw paard. Bij ons op “hippisch centrum ameland” is dat mogelijk.

Lunch uit de natuur zelf maken van 1572022 000000 tot 2210
Lunch uit de natuur zelf maken van 1572022 000000 tot 2210 from www.huisjeoptexelhuren.nl

Hier zijn vele routes die u en uw paard door dit prachtige stukje nederlandse natuur leiden. Een groot aantal van deze accommodaties heeft een paardenstal waar het goed vertoeven voor uw paard is. Jij lekker slapen, en je paard ook.

We Hebben Bijvoorbeeld Een Overzichtelijke Speeltuin, Een Zandbak En Een Tafeltennistafel.

Voor je paard is er weidegang mogelijk. Waar uw paard niets tekortkomt dankzij onze faciliteiten, hebben we ook aan u en uw gezin gedacht: Een weekendje weg met uw eigen paard of zelfs op vakantie!

Onze Stal Met Ruime Boxen.

Paardrijden is een heerlijke hobby en als je er eenmaal op regelmatige basis mee bezig bent dan wil je dat ritje te paard ook tijdens je vakantie eigenlijk niet missen. Coaching met onze paarden/ eigen paard: Voor een vakantie met paard in nederland, frankrijk, belgië of duitsland.

We Hebben Vijf Weides Beschikbaar, Rondom Afgezet Met Schriklint.

Deze kan gebruikt worden om te rijden of te longeren. U kunt bij ons geen paarden huren. Landal het land van bartje.

Blijf Zelf Slapen In Een Trekkershut, Bungalow, Kampeerplaats Of Groepsaccommodatie Terwijl Je Paard In De Weide Overnacht.

Natuurlijk gaan de kinderen niet alleen op pad, het rijden en ook het verzorgen gebeurd onder begeleiding. Vakantie met paard in nederland 🐎. Het hele jaar mag u uw eigen paard of pony meenemen op vakantie en stallen bij de lourenshoeve.

Of Je Nu Naar De Dordogne Wilt, Naar Lot Of De Loire, Op Deze Site Vind Je Accomodaties In Heel Frankrijk.

Fries paard op veluwse boerderij. Wellicht het bekendste ponypark van nederland ligt in slagharen, vlak naast het bekende. 🐴 overnachten in de unieke dome tent.

Share This Post