Krachtstroom Stekker Aansluiten 4 Polig Kleuren

Krachtstroom Stekker Aansluiten 4 Polig Kleuren. Krachtstroom stekker aansluiten 4 polig kleuren. Bij het aansluiten van krachtstroom komt dus wel wat meer kijken dan bij het aansluiten van normale stroom.

Elektromotor Met 4 Draden Rood Geel Groen Zzwart
Elektromotor Met 4 Draden Rood Geel Groen Zzwart from sartolop.blogspot.com

Kies een categorie of scroll door producten. In deze gevallen koppel je een krachtstroom stekker aan het apparaat in verbinding met de energiebron. Elektramat is dé elektrotechnische groothandel voor professional en particulier 400.000+ producten top service kennisbank krachtstroom stekker.

Te Gebruiken Voor Machines, Motoren, Sauna, 3 Fase.

De aansluiting zoals ik die heb in mijn werkplaats is de onderstaande (is een verouderd model): Lasaparatuur kan ook verschillende aansluitingen hebben, als deze een 5polige stekker heeft houd het op, een 4 polige is wel aan te sluiten. De kleuren van de draden zijn:

Je Hebt Hier Een Krachtaansluiting Zonder Nul.

Wanneer u een apparaat heeft dat werkt op krachtstroom, dient u ook een speciale krachtstroomstekker aan te sluiten. Met krachtstroom sluit je gemakkelijk zware elektrische apparaten aan. De meeste apparatuur heeft een 16a 4 of 5 polige stekker.

Controleer Bij Krachtstroom Aanleggen Altijd Of De Aardlekschakelaar En Groep Apart Zijn.

Platte krachtstroomstekker van zwart kunststof voor de aansluiting van machines of krachtstroomverleng kabel. Kies een categorie of scroll door producten. Deze stekker wordt veel gebruikt voor machines en verlengkabels.

Denk Bijvoorbeeld Aan Elektrische Kachels, Kookplaten, Zware Machines Of Een Oplaadpunt Van Een Elektrische Auto.

Deze is alleen geschikt voor machines op 400v, mogelijk dat het op een brug wel werkt, of dat de brug kan worden aangepast zodat het werkt. Cee 4 polige stekkers voor 400v om machines mee aan te sluiten op het stopcontact. Heeft u vraag, neem dan contact met ons op.

Nu Heb Ik Een Passende Stekker Gekocht Voor De Doos Die Bij Mij Op De Muur Zit, 3Polen En Een Dikke.

Ik heb een lasapparaat gekregen. Die is echter doorgezet naar een 'moderne' aansluiting met 4 pinnen. Info over stekker 4 polig.

Share This Post