Flexa Kleur Van Het Jaar 2021

Flexa Kleur Van Het Jaar 2021. Dit is de moederaarde van kleuren, het is. Naar aanleiding van het wereldwijde trendonderzoek colourfutures™ van akzonobel is brave ground™ tot de kleur van het jaar 2021 uitgeroepen.

Flexa Rooms flexa mooi makkelijk keuken grijs flexa sikkens cetabever
Flexa Rooms flexa mooi makkelijk keuken grijs flexa sikkens cetabever from film.norden.org

De tint van dit jaar, brave ground™, is een volle evenwichtige kleur die meebuigt qua toon afhankelijk van het moment van de dag, waar het is gebruikt en waarmee het is gecombineerd. De flexa kleur 2021 helpt je zekere grond onder je voeten te voelen, als tijden veranderen en je merkt dat de wereld onzekerder wordt. De kleur heeft een neutrale bruintint, deze is daarom dus ook goed te combineren met andere kleuren.

Wie Zich Een Beetje Interesseert In De Interieurtrends, Heeft Vast Meegekregen Dat Flexa Haar Kleur Van Het Jaar 2021 Weer Heeft Gepresenteerd.

Flexa helpt je om een makkelijke kleurkeuze te maken. Het kleurpalet is te vinden onder flexa strak én flexa easycare. De flexa kleur van het jaar 2021 staat voor ‘the courage to embrace change’:

Bestel Hier De Verf In De Door U Gekozen Kleur.

Met de overige muren in een natuurlijke neutrale kleur, is het. Flexa’s kleur van het jaar 2021: Al jaren presenteren zij een kleur die past bij de verwachte trends en vertegenwoordigt een tijd waarin een bepaalde kleur past.

Ze Bespreken Samen De Laatste Trends Op Het Gebied Van Kleuren.

Je kunt de muur verven in de flexa kleur van het jaar 2021, maar ook meubels of decoratie kun je in deze warme bruine kleur. Op dinsdag 8 september lanceerde flexa de kleur van het jaar 2021! Flexa kleur van het jaar 2021.

De Kleur Geeft Het Interieur Een Stevige Basis Die Ons Helpt Om Verandering Te Omarmen.

Een warme, aardse toon die een gevoel van stabiliteit, groei en potentieel geeft en een stevige basis biedt voor verandering en creativiteit in huis. Bright skies™ en de vier gebruiksvriendelijke kleurenpaletten frissen elke kamer in je huis op. In andere blogs heb ik hier eerder overgeschreven.

Daarin Zorgt Brave Ground Van Flexa Voor De.

Lees hier kort wat de sterke punten per kleur zijn en welke sfeer je kan creëren. Naast het kiezen van een hoofdkleur worden er ook kleurpaletten en het thema. Kleuren kiezen en combineren wordt een stuk eenvoudiger met dit kleurpalet speciaal voor jou gemaakt.

Share This Post