Flexa Kleur Van Het Jaar 2020

Flexa Kleur Van Het Jaar 2020. Of je nu een rustieke of minimalistische inrichting hebt, deze kleur geeft je ruimte net dat beetje extra. Het kleurpalet is te vinden onder flexa strak én flexa easycare.

Office 365 beveiliging Flexamedia
Office 365 beveiliging Flexamedia from flexamedia.nl

We willen namelijk meer licht en duidelijkheid in ons leven. Bright skies™ en de vier gebruiksvriendelijke kleurenpaletten frissen elke kamer in je huis op. De naam zegt het al:

De Kleurschakeringen Die Je Daarin Ziet, Zie Je Ook In.

De flexa kleur van het jaar is weer gekozen! Dat jaar leek vroeger zo ver weg, het was de toekomst, maar het is een new day, een new dawn.” Om jou een indruk te geven van de trendkleuren hebben we hier de meest actuele tinten voor je op een rij gezet:

Een Kleur Is Pas Echt Goed Als Mensen Die.

Na enkele teasers maakte flexa op dinsdag 10 september, 11 uur, hun kleur van het jaar 2020 bekend: Het kleurpalet is te vinden onder flexa strak én flexa easycare. De kleur van het jaar 2020 is tranquil dawn™.

Ontdek Hoe Je Bright Skies™ Elke Kamer In Je Huis Kan Opfrissen.

Gisteren is de kleur van het jaar 2020 bekend gemaakt door flexa. Dé kleur van het jaar 2020 volgens flexa: De naam zegt het al:

Kleur Van Het Jaar 2022:

De slaapkamer is een speciale plek, waar je je terugtrekt uit de wereld om te rusten. De naam verwijst naar de zonsopgang en het licht wat daarmee gepaard gaat. Alledaagse zaken worden opnieuw bekeken en de horizon wordt verbreed.

Olive Sprig Is Een Flexibele Grijsgroen Die Staat Voor Groei En De Veerkracht Van De Natuur.

De kleur van het jaar 2022 is: Ontdek hoe tranquil dawn elke ruimte kan vernieuwen. Dit jaar is de kleur ‘tranquil dawn’ kleur van het jaar volgens flexa.

Share This Post